Min oplevelse af os mennesker uanset kultur er, at føler vi os genkendt og imødekommet, så vækkes begejstring, tryghed og respekt mellem os. Det lyder så enkelt og det er det nok i virkeligheden også....

 

...hvis eksempelvis taxachafføren på vores græske feriemål, med begejstring bryder ud i en gebrokken Kim Larsen sang eller roser vores smukke kvinder, fremragende øl eller fodboldpræstationer i 1992, så føler vi os allerede placeret på landkortet, genkendt og imødekommet. Han ser ikke bare endnu en turist, han genkender en dansker fra en tysker – en verden til forskel kan vi nok blive enige om?

 

 

 

Jens Christian Uhrbrands profil

Jeg er født og opvokset i vestjylland, og har siden skoletidens afslutning udvidet mine horisont, med særlig interesse for Mellemøsten, hvor jeg løbende har rejst gennem kortere og lægere tid i forbindelse med studie, personlig interesse og almen dannelse.

 

CV

Jeg er uddannet Sprogofficer i Arabisk, uddannet Officer i Hæren samt kandidat i International sikkerhed og Folkeret ved Syddansk Universitet. Desuden med i initiativgruppen bag Det Syriske Kulturelle Institut i Danmark.

 

 

MENA.DK

 

www.Mena.dk CVR: 35270124 kontakt@mena.dk Tlf.:(+45) 2880 1613